Valuta:


Privacy verklaring

Privacyverklaring
Onze Site respecteert u als een waardevolle klant en blijft de normen voor klanttevredenheid bepalen. Om een ​​professioneel serviceniveau te handhaven en tegelijkertijd uw belangen te beschermen, geven we uw persoonlijke gegevens niet vrij aan andere bedrijven of mailinglijsten. We weten hoe moeilijk het is om ongevraagde e-mail te ontvangen, dus we zullen ons best doen vanaf het einde om u te beschermen tegen dit, om nog te zwijgen van het feit dat het de wet is. Alle persoonlijke informatie wordt binnen ons bedrijf bewaard met als enig doel uw bestelervaring te versnellen, zodat u zo snel mogelijk op het veld kunt komen met uw nieuwe apparatuur.
In feite gebruiken we de nieuwste coderingstechnologie (SSL) om uw persoonlijke informatie van het publiek te houden. We kunnen u zonder uitzondering verzekeren dat wanneer u bij Angelo onze site bestelt via onze beveiligde afhandeling, wij alleen uw persoonlijke gegevens lezen. Dit beschermt u tegen frauduleus gebruik van uw creditcard en garandeert het hoogste beveiligingsniveau dat u verwacht en vertrouwt. Als u zich nog steeds zorgen maakt, kunt u natuurlijk altijd een van onze vier winkels bellen.
Hoe gebruiken we uw informatie?
We kunnen de informatie die we van u verzamelen gebruiken wanneer u zich registreert, producten koopt, deelneemt aan een wedstrijd of promotie, reageert op een enquête of marketingcommunicatie, op de website surft of bepaalde andere sitefuncties gebruikt op de volgende manieren:
* * Om onze site-ervaring te personaliseren en ons in staat te stellen het type inhoud en productaanbiedingen te leveren waarin u het meest geïnteresseerd bent.
* * Om ons in staat te stellen u beter van dienst te zijn bij het beantwoorden van uw klantenserviceverzoeken.
* * Om uw transacties snel te verwerken.
* * Om een ​​wedstrijd, promotie, enquête of andere site-functie te beheren.
* * Als u zich hebt aangemeld voor het ontvangen van onze e-mailnieuwsbrief, kunnen we u periodieke e-mails sturen. Als u geen promotionele e-mail meer van ons wilt ontvangen, raadpleegt u de "Hoe kunt u zich afmelden, informatie verwijderen of wijzigen die u ons hebt verstrekt?" sectie hieronder. Als u zich niet hebt aangemeld voor het ontvangen van nieuwsbrieven per e-mail, ontvangt u deze e-mails niet. Bezoekers die zich registreren of deelnemen aan andere sitefuncties, zoals marketingprogramma's en 'members-only'-content, krijgen de keuze of ze wel of niet op onze e-maillijst willen staan ​​en e-mailcommunicatie van ons willen ontvangen. We verwelkomen uw vragen, opmerkingen en zorgen over privacy. Stuur ons alstublieft alle feedback met betrekking tot privacy of enig ander probleem.
Privacy van kinderen
We verzamelen niet bewust persoonlijke gegevens van kinderen onder de 13.
Alleen online beleid
Dit online privacybeleid is alleen van toepassing op informatie die via onze website wordt verzameld en niet op informatie die offline is verzameld.
Terug